6-poängsmatch och plats på skolhemsidan

 
Okej, mitt internet är lite konstigt nu igen, därför har jag varit lite seg!

Väldigt roliga nyheter!

Kan börja med att länka, lokalkändis som man är! Fick plats på skolhemsidan efter att jag blev uttagen i All Sun´s lag. Då jag är den typ fjärde personen som fått en omnämning individuellt i år så var jag hyfsat glad!
Min mattelärare (och min fotbollscoach) Mr Dimatteo visade mig det på hans dator mot slutet av lektionen, var på bra humör resten av dagen!

http://www.sel.k12.oh.us/protected/ArticleView.aspx?iid=6GGGUB2&dasi=3PI0
 För er som är för lata för att gå in på sidan, här kommer ett screenshot!
Och det var fotbollen det, nu tlll mer aktella bedrifter, hade väldigt kul idag när vi hadehockeymatch!
Vi hade väl inte direkt dom bästa förutsättningarna inför matchen. Till att börja med så är vi bara 9 utespelare. Just nu är dock en borta med hjärnskaknng, en borta med en knäskada och en kille är avstängd efter en fight förra matchen. Så nu var det dags för bortamatch i Canfield, 1,5 timme bort. På bussen dit fanns 6 utespelare + målvakt + 3 tränare + Eliza (knäskada) och Levi (avstängd), två spelara som var borta från spel, de hängde med för att kolla!
 
Vi var ju grova underdogs, kul då att vi går ut och fullständigt krossar dom i första perioden, även om dom har 20 spelare i sin trupp! Första periode slutar 4-0. Hela matchen slutar 6-1. Jag gjorde 5 mål och en assist :) kul match med andra ord!
 
Nu får vi se om jag kan hålla uppe mitt målsnitt på fredag, då har vi hemmamatch! Vi får se, nu är jag form iaf haha!
 
Efter träningen i torsdags åkte vi till Dunkin Donuts så att en av coacherna kunde ge mig vad han lovat, han sa nämligen innan träningsmatchen att den som gjorde hattrick skulle få $100 och hans klubba, detta ändrades dock efter halva matchen när jag hade 2 mål till ett dussin donuts, here the are :)
 
Och här är min fina puck som jag fick efter Nordonia-matchen, player of the game :)
12/2/12 - 4 goals - Nordonia!

Ciao!
 
 

Tidning!

Var i tidningen igår kul att hamna i All Star-laget för det här skoldistriket, typ vår conference + några till och privatskolor tror jag. Biblotikarien på skolan visade mig tidningen. Det var en tjej som kom med i All Star laget också så biblotikarien hade klippt ut sidan och, highlightat våra namn och satt upp med en anslagstavla :)  


Vår coach hade en intervju för några veckor sen om säsongen och då nämndes jag som leading scorer, ska försöka hitta en bild på den också, måste ju visa vilken kändis man är här ;)

Fick denna av mina föräldrar idag. Det var en julklapp men dom var inte säkra på om jag ville ha den här sorten eller nåt av ett annat märke så därför fick jag öppna den nu :) blir att testa den imorn, God jul! 

 
Den blir kul att använda över jullovet, har glömt säga att jag och John ska till Florida då i 12 dagar :D Sjukt taggad! 

Nu när jag ändå inne på att visa härliga saker! Här kommer ett screenshot på mina betyg, straight A:s! har A- i några men det är fortfarande ett A. Har som mål att slå systern min, nu blir det bara att hålla ut i 6 månader till, behöver nämligen A i alla ämnen för att slå hennes betyg när hon var här haha!  Får se hur det går haha!

Nu blir det av till basketmatch, har höga förväntningar nu när förra var så kul! 

Ciao!
 

Blandade hockeyresultat för Mr Lenningham och Basketvinst!

Okej varför inte börja med dom dåliga nyheterna, nästan pinsam säsongspremiär. Slutade med förust 12-1 efter att vi blivit offer för the "mercy rule", dvs om man ligger under med mer än 10 mål efter 2 perioder så avbryts matchen. Hade ingen aning om detta så när coach sa att matchen var över var jag ju lagom glad! 
Jag gjorde iaf målet. 
 
Andra matchen var betydligt roligare! 
Vi vann med 5-1, jag gjorde 4 mål så jag var galet nöjd!
Blev också utnämnd till "player of the game" och fick därför matchpucken! Coachen satte vit tejp runtomkring den och ska sen skriva "4 goals, 12/03/12 (yeah, månad, dag, år, amerikanskt) Nordonia"! Kommer bli ett härligt minne! Coach sa att han är skyldig mig en till puck för mitt första mål också, i träningsmatchen för 2 veckor sen. Får se hur många puckar jag slutar med :) beror nog lite på vilken match säsongen kommer efterlikna, 1-12 eller 5-1! Får hoppas på det senare!
 
Detta gjorde ju att jag såg fram emot morning anouncements, dock var det ganska snackigt så jag hörde knappt så jag gick in på hemsidan och kollade, fick mig ett gott skratt!
 
"Hockey Brush took on a tough game against West G and lost.  Then took on Nordonia last night and won 5-1. Victor Lenningham with 4 and Justin Martin with 1.   Levi May with some assist and great defense by Carter Metcalf." 
 
Jo nog har jag vant mig vid att dom stavar/uttalar mitt namn efterblivet men LENNINGHAM, på riktigt?! haha! Och andra målet gjordes av Sam, inte Justin. Levi heter Maio, och gjorde inte "some assist", han hade 3 ass. Och the greatness av vår målvakt kan ju diskuteras, men men. Inte mycket dom fick rätt haha! 
 
Och just det, basketmatchen i lördags! vilken känsla!
Mycket roligare än footballen! Det var PACKAT! Kön var långt ut från hallen och det tog ett tag att komma in! När man väl kom in var det grym stämning hela matchen och det  var enormt kul att stå och skrika/sjunga i studentsektionen! Laget vi mötte är riktigt bra, men basket är vår bästa sport så vi är väldigt bra också! Matchen slutade 51-49 till oss, härligt känsla efteråt, blev att sjunga

NANANANA, NANANANA, HEYHEYHEY, GOODBYE!

Goodbye! 

RSS 2.0